ANNONSERING

Vi gör det lätt att nå ut till många!

Du vill förmodligen ägna dig åt att driva din verksamhet och göra det du är bra på. Kanske har du varken kunskap eller tid att göra annonser? Vi hjälper dig gärna att göra annonsen till Fjällnytt – och det bästa av allt: det ingår i priset! Vill du sedan ändra öppettider eller text, byta ut en bild eller ändra storlek på annonsen så tar vi inget extra för det heller. Annonsering ska vara enkelt!

Läs mer om hur du går tillväga eller se exempel på företagsannonser som vi tillverkat.

  • Kostnadsfria förslag
  • Byt ut bilder och text när du vill
  • Fasta format och enkel prissättning
  • Rabatter vid återkommande annonsering
  • Layout ingår i annonspriset!

Så går det till:

1. Innehåll

Kanske har du en färdig idé på annons eller en specifik produkt du vill sälja? Äger du en affär vill du kanske synas med öppettider, levererar du tjänster vill du tala om det osv.

2. Storlek

Hur stor annons vill du ha? Vi har fasta format så du enkelt kan se storlek och pris innan du beställer annonsen.

3. Manus

Maila din logga och dina idéer kring annonsen samt vilken storlek du hade tänkt dig. Har du några speciella bilder du vill använda skicka med det också.

4. Annonsförslag

Vi återkommer med förslag på annons inklusive pris, naturligtvis har vi en dialog under tillverkningen om det är något vi behöver stämma av.

5. Korrvända

Du tittar igenom och återkommer med dina synpunkter på annonsen. De allra flesta är nöjda efter en korrvända men är det något extra hjälper vi dig såklart.

6. Färdig annons

När du är nöjd med annonsen är den klar för införande! Vill du vid senare tillfälle uppdatera priser, öppettider, text, bilder eller något annat så fixar vi det!

Några av våra kunder

Vi hjälper både små och stora företag, föreningar och organisationer samt privatpersoner med annonstillverkning. Ta en titt i galleriet för att se några exempel på våra kunder. Kontakta oss om du vill ha referenser.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar. Skicka ett mail eller ring oss på 0684-107 18 så berättar vi mer!