OM OSS

Hej!

Det är vi som jobbar med Fjällnytt!
Kontoret ligger Söromsjön i Funäsdalen (Västra Härjedalen) och har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen in! Här på plats jobbar Cecilia och Gunilla. Till vår hjälp har vi också våra medarbetare runt om i Härjedalen. Tveka inte att slå oss en pling eller dra iväg ett mail om du har några funderingar.
Vi ses!

Cecilia Hallgren

Ägare & Grafisk Designer

Cecilia hjälper dig att tillverka din annons och gör även layouten av bladet, samt övriga administrativa uppgifter. Cecilia bor i Funäsdalen och har jobbat inom turism och marknadsföring i Funäsfjällen i många år.

Gunilla Moen

Kunder & Administration

När du kontaktar Fjällnytt är det troligtvis Gunilla du kommer i kontakt med inledningsvis. Gunilla bor i Funäsdalen och har tidigare jobbat med kundrelationer och turism inom skidbranschen.

Mia Melby

Grafisk Designer

Mia jobbar som grafisk formgivare och tillverkar annonser och utformar bladet. Mia är bosatt i Funäsdalen och jobbar även som yogalärare och livscoach.

Estefania Morales

Digital Designer

Estefania, eller Steffy som hon kallas för, är en Digital Designer från de värmländska skogarna men nu nyinflyttad till Funäsdalen. Hon jobbar med varumärkesbyggande, sociala medier och webb.